Därför krockar Mars & Venus Foto:
  • Därför krockar Mars & Venus
Pressbild
Dela:

Därför krockar Mars & Venus

- Förbättra förhållanden genom att förstå hur män & kvinnor hanterar stress


Originaltitel:
Why Mars & Venus Collide
Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
275
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789173370622
Utk.:
april 2008
Genre:
Facklitteratur
Översättare:
Marika Hagelthorn
Lagerstatus:
Slutsåld

Han kommer hem efter en stressig dag på jobbet och vill helst bara ta det lugnt och sjunka ner i tevesoffan och varva ner. Hon kommer hem efter stressig dag på jobbet och vill dela med sig av dagens händelser. För henne börjar nu en ny del av arbetsdagen, arbetet i hemmet, och hon fortsätter på högvarv. Vad händer? Han blir irriterad för att han inte får vara ifred och hon blir arg och besviken över hans passivitet och ointresse.

Det är nu Mars och Venus krockar.

Visst känner vi igen oss! Scenariot är välbekant för många par.Tänk så lika vi låter därhemma. Vi sitter fast i en slentrian som är svår att bryta, även om vi är medvetna om att den tär på förhållandet.

John Gray ger oss här alternativ och verktyg till hur vi kan bryta dessa tråkiga mönster. Det handlar om att inse att män och kvinnor upplever och hanterar stress på olika sätt. Forskningen visar tydligt att våra hjärnor är olika. Om vi bättre förstår dessa skillnader kan vi också hitta smidiga lösningar som gör vardagen lättare och som bygger på båda parters ömsesidiga respekt i relationen.


Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB