Festligt och smalt Foto:
  • Festligt och smalt
Pressbild
Dela:

Festligt och smalt

- snabbt och lättlagat


Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
144
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789176088562
Utk.:
april 2001
Genre:
Facklitteratur
Förord:
Stephan Rössner
Lagerstatus:
Slutsåld

Vill du kunna njuta av en festlig trerättersmiddag som inte innehåller kaloribehovet för en vecka? Det här är boken som ger inspiration till lättare och läckrare festmåltider.

Jag blir lite avundsjuk när jag läser recepten och finner mig irriterat fundera över varför jag inte kommit på vissa festliga idéer själv.
- ur Stephan Rössners förord

Vill du kunna njuta av en festlig trerättersmiddag som inte innehåller kaloribehovet för en vecka? Det här är boken som ger inspiration till lättare och läckrare festmåltider. Här finns förrätter som retar aptiten och varmrätter som inte är så tunga att du somnar med näsan i desserten. Mycket grönsaker och lagom med fett gör dig lycklig och lagom mätt. Det är smaken som göra maten till kalasmat – inte fettet.
Man måste tänka lite annorlunda när man vill laga nyttigt, i alla fall om det ska bli riktigt gott, snabbt och lika roligt att laga som att äta.
Lisa Förare Winbladh gör vad vi inte alltid vågar göra. Hon visar att det går alldeles utmärkt att ta genvägar när tiden inte räcker till. Det finns utmärkta halvfabrikat och burkar att ta till. Och glöm inte att använda litet fantasi när det gäller kryddning!
Festligt och smalt innehåller mer än hundra härligt doftande och välsmakande recept.

Förord: Stephan Rössner.


Av samma författare

Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB