Guld Foto:
  • Guld
Pressbild
Dela:

Guld


Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
128
Illustrerad:
Ja
ISBN:
9789185251704
Utk.:
september 2006
Genre:
Presentböcker
Illustratör:
Robert Nyberg
Lagerstatus:
Slutsåld

Den här boken skulle lika gärna kunna kallas Bodils samlade klokskaper. Här har Bodil Jönsson nämligen samlat sina guldkorn, de allra viktigaste av de tankar och resonemang som hon delat med sig av i sina populära böcker genom åren.

Här har hon fördjupat och koncentrerat sina slutsatser om vårt förhållande till tid, hem, arbetsliv och den ack så vanliga känslan av otillräcklighet och stress. Hon fortsätter att utmana oss i sina tankar om hur vi lever och uppmanar oss att ifrågasätta inte minst våra egna attityder. Det gäller att ta tillbaka initiativet och se till att det är vi själva och inget annat som styr våra liv. Låt dig inspireras när du plockar guldkornen ur Bodils skattkista!

Bodil Jönsson är professor i rehabiliteringsteknik på Certec vid Lunds tekniska högskola. Förutom sin vetenskapliga produktion har hon skrivit fem böcker. Den första Tio tankar om tid blev en ögonöppnare och storsäljare när den utkom 1999 och har följts av bland andra I tid och otid och Vunnet och försvunnet.


Recensioner

»Korta texter som är guld värda.«
- Dagen

»Man behöver inte ha läst hennes tidigare böcker för att ha glädje av denna underbara bok som är rikt och sinnrikt formulerad med roliga bilder som man kan skratta åt igenkännande.«
- Anna-Karin Ferm, Go'kväll

»Deras klokskaper är beroendeframkallande ...«
- Vestmanlands Läns Tidning


Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB