Max Tivolis bekännelser Foto:
  • Max Tivolis bekännelser
Pressbild
Dela:

Max Tivolis bekännelser


Originaltitel:
The Confessions of Max Tivoli
Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
326
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789176089934
Utk.:
september 2004
Genre:
Skönlitteratur
Översättare:
Örjan Sjögren
Lagerstatus:
Slutsåld

När Max Tivoli föds 1871 i San Francisco är det med en gammal mans utseende. Ett barn i en gammal mans kropp. Han växer upp och mognar som alla andra barn, men hans fysiska utveckling går baklänges och utseendemässigt blir han yngre och yngre.

Vi är alla någons stora kärlek. Så inleder Max Tivoli sina bekännelser. Bekännelser om stor kärlek, död, vänskap och svek.

Redan som liten präntas det in i honom: var den de tror du är. Utöver familjen är det bara vännen Hughie som känner till hans hemlighet. Alice, grannflickan som Max förälskar sig i, ser förstås Max som en gammal man.
Max och Alice skiljs åt men möts igen ett antal år senare. Max har nu ett helt annat utseende, och Alice känner inte igenom honom. Han ser sin chans på nytt. Priset för Alices kärlek är emellertid högt. Även om han hela sitt liv tvingats förställa sig och låtsas vara någon annan måste han nu även klippa banden till dem som kände Max Tivoli...

Max Tivolis bekännelser är en stark roman om att älska och om kärlekens olika ansikten, men det är också en berättelse om hur vi bedömer varandra utifrån det vi ser.


Nya böcker

Sovande jättar

Sovande jättar

Pocket
60 Kr
Antal
Hängiven

Hängiven

Pocket
60 Kr
Antal
Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB