Mitt liv som gift Foto:
  • Mitt liv som gift
Pressbild
Dela:

Mitt liv som gift


Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
ca 122
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789173376174
Utk.:
april 2015
Genre:
Skönlitteratur, Presentböcker
Lagerstatus:
Slutsåld

Anna Mannheimer har varit gift med Peter Apelgren ett deccennium och nu bjuder hon generöst på scener ur sitt äktenskap. Detta är en bok om konsten att leva tillsammans med någon man älskar och att arbeta tillsammans med någon man är gift med.

Anna Mannheimer lotsar oss genom vardagslivet som gift och hon väjer inte för något. Hur är det som samlare att bo ihop med en slängare? Hur sjutton ska man gräla när båda är fruktansvärt konflikträdda? Och hur hinner man både umgås med sina barn, sova och dessutom ha sex?

Med underhållande ögonblicksbilder, personliga berättelser från deras gemensamma scenprojekt och avväpnande skildringar visar Anna Mannheimer att det krävs en hel del humor och självdistans för att få en relation att hålla i längden.


Recensioner

»Man skrattar högt. Ofta. Men den största behållningen med Mannheimers bok är växlingen mellan detta humoristiska, så som beskrivningar av makens gubbhumor och den giftes alltmer minskande sexlust, och det sköra, stilla, vackra i att vara en helt vanlig människa, som att man till exempel kan få bli mamma till en liten kinesisk flicka en het augustidag. Mitt liv som gift är en enkel underhållande bok, privat och allmängiltig på samma gång.«
-BTJ,Yrla Dentén (btj-häfte 11,2015)


Av samma författare

Mitt liv som gift

Mitt liv som gift

Pocket
50 Kr
Antal
Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB