Stora hälsoboken Foto:
  • Stora hälsoboken
Pressbild
Dela:

Stora hälsoboken

- Hur din kropp fungerar och håller länge


Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
280
Illustrerad:
Ja
ISBN:
9789173370295
Utk.:
oktober 2007
Serie:
Hälsoserie
Genre:
Facklitteratur
Lagerstatus:
Slutsåld

Stora Hälsoboken är en omfattande hälsoguide, inspirationskälla och uppslagsbok. Den är det perfekta verktyget för att leva ett liv i hälsa. I lättillgänglig text beskrivs kroppens olika organsystem och deras funktioner.

Bli expert på din kropp!

Vad skulle du önska dig om du fick chansen till en, men bara en, önskan som garanterat skulle slå in? Att vinna tio miljoner på Lotto? Yrkesmässig framgång och berömmelse? Att du och dina närmaste får ha hälsan?

Vi är nog väldigt många som utan att tveka väljer den tredje önskningen. Hälsa är en oskattbar tillgång, en grundförutsättning för ett bra liv.

Stora Hälsoboken är en omfattande hälsoguide, inspirationskälla och uppslagsbok. Den är det perfekta verktyget för att leva ett liv i hälsa. I lättillgänglig text beskrivs kroppens olika organsystem och deras funktioner. Steg för steg får vi veta hur vi kan undvika att drabbas av sjukdomar i förtid och när det är dags att söka professionell hjälp. Vad är farligt och vad är ofarligt? Hur håller vi oss friska?

Helene Wallskär, som skrivit samtliga kapitel om våra organsystem, är medicinjournalist. Professor Töres Theorell medverkar med ett kapitel om hur livsmiljön påverkar vår hälsa och civilekonom Carl Lindeborg skriver om positiva beteendeförändringar. Boken är rikt illustrerad av Annika Röhl och Eva Lindén.

Medförfattare är Töres Theorell och Carl Lindeborg.


Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB