Tusen ord för allt Foto:
  • Tusen ord för allt
Pressbild
Dela:

Tusen ord för allt


Bandtyp:
Inbunden
Antal sidor:
252
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789173370967
Utk.:
mars 2009
Genre:
Skönlitteratur
Lagerstatus:
Slutsåld

Johan är åttiosju år gammal. Varje dag besöker han sin fru Natasja på sjukhemmet i ett utdraget och smärtsamt farväl. För varje gång försvinner hon allt längre bort från honom och det liv de haft tillsammans.

I samma hus som Johan bor elvaårige Isaak. I hans huvud snurrar tankarna fort och ohejdat. I skolan har han svårt att koncentrera sig och han är oftast ensam. Hemma finns mamma och pappa, men de är osams och mamma vill skiljas.

Johan och Isaak finner varandra. På kvällarna sitter de tillsammans uppe på husets tak under den stjärnklara himlen. Mellan dem växer en stark gemenskap och en förståelse varandras ensamhet.

Tusen ord för allt är en gripande och insiktsfull berättelse om sorg och saknad, men är också en skildring av en varm och räddande vänskap mellan en gammal man och en ung pojke.


Recensioner

» Hur underbar får en bok bli?! /.../Allt är oerhört sorgligt, men själva språket gör att jag ändå ler hela tiden. Här finns så många fina vändningar och tragikomiska formuleringar att man försonas med mörkret. Håll ögonen på Conny Palmkvist som har gett ut tre böcker hitills.«
- Amelia

» För det är just tonen som är det speciella hos Conny Palmkvist. Den inger respekt. Palmkvist har helt enkelt bra gehör för sina långsamma, vemodiga berättelser.«
- Göteborgs Posten


Nya böcker

Sovande jättar

Sovande jättar

Pocket
60 Kr
Antal
Hängiven

Hängiven

Pocket
60 Kr
Antal
Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB