Undret Foto:
  • Undret
Pressbild
Dela:

Undret


Originaltitel:
Wonder
Bandtyp:
Pocket
Antal sidor:
335
Illustrerad:
Nej
ISBN:
9789173375764
Utk.:
januari 2014
Genre:
Skönlitteratur
Översättare:
Ulla Danielsson
Lagerstatus:
Finns i lager
50 Kr
Antal

Undret är en hjärtskärande men också rolig och spännande historia om modet att vara sig själv och om vänskapens betydelse i våra liv. Den kan läsas både av vuxna och av yngre.

Tioårige August Pullman vet mycket väl att folk stirrar på honom. Trots att han gömmer sig bakom sin långa lugg och envist ser ned i marken känner han deras blickar och hör deras fniss och viskningar.

Ingen trodde att August, eller Auggie som han kallas, skulle överleva sin födsel, men det gjorde han. Hans ansikte var dock helt deformerat och han har genomgått oräkneliga operationer. Det enda han önskar är att få vara som alla andra barn, men det är inte så lätt, när man inte ser ut som någon annan.

Auggies mamma och pappa, hans syster Via och hans hund (som är hans bästa vän) har alltid stöttat honom och följt hans framsteg men nu står dom inför något riktigt stort. Auggie kan inte längre hemundervisas utan det är dags för honom att börja femte klass i en närbelägen skola. Hur ska de andra barnen reagera?


Recensioner

»Undret är en bok att rekommendera både för barn och vuxna – en tänkvärd, välskriven, charmig saga där en bättre, fördomsfri värld är möjlig att uppnå.«
-Tidningen Kulturen

»Det här är alltså en riktigt hjärteknipande bok.«
-Corren


Av samma författare

Brombergs Bokförlag Besöksadress Telefon    Order   Copyright 2011
Hantverkargatan 26 Hantverkargatan 26 T:08-562 620 80

T:08-657 95 00

All rights reserved
112 21 Stockholm  

 

Brombergs Bokförlag AB