Välkommen till vårt pressrum!

Här hittar du all tänkbar information kring våra aktuella böcker och författare. Allt från kommande författarsamtal till mässor och kataloger, pressbilder och kommande recensionsdatum.
Brombergs Bokförlag grundades 1975 och har sedan dess gett ut skönlitteratur i världsklass. Utgivningen består av ett trettiotal titlar årligen och omfattar även facklitteratur, barn- och ungdomsböcker. Författarna kommer från många olika språkområden och kulturer. Glädjande är också att förlaget under det senaste decenniet också fått möjligheten att ge ut flera goda svenska författare. Sedan oktober 2020 är Brombergs en del av Norstedts Förlagsgrupp. Information kring vår aktuella och framtida utgivning finner du således även i Norstedts Pressrum. 

Brombergs en del av Norstedts

Den 1 oktober 2020 förvärvades Brombergs av Norstedts Förlagsgrupp. Vi är glada och stolta över att vara en del av Norstedts och Storytel-koncernen och ser fram emot att fortsätta ge ut kvalitetslitteratur i många år framöver.

Recensionsexemplar

Är du journalist och recenserar böcker löpande, eller har du ett seriöst instagram-konto med med fokus på litteratur och intresserar dig för en av våra böcker? Fyll i kontaktinformation nedan så ser vi över din förfrågan och ser till att boken kommer bums, bara det stämmer överens med ovannämnda kriterier. Roligt att du är intresserad av vår utgivning!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brombergs i media