Välkommen till vårt pressrum!

Här hittar du all tänkbar information kring våra aktuella böcker och författare. Allt från författarsamtal ute på bibliotek och mässor till kataloger, pressbilder och kommande recensionsdatum.
Brombergs Bokförlag grundades 1975 och har sedan dess gett ut skönlitteratur i världsklass. Utgivningen består av ett trettiotal titlar årligen och omfattar även facklitteratur, barn- och ungdomsböcker. Författarna kommer från många olika språkområden och kulturer. Glädjande är också att förlaget under det senast decenniet även fått möjligheten att ge ut flera goda svenska författare.

 

Kalendarium

Brombergs i media

Recensionsexemplar

Är du journalist och recenserar böcker löpande, eller har du ett seriöst instagram-konto med med fokus på litteratur och intresserar dig för en av våra böcker? Fyll i kontaktinformation nedan så ser vi över din förfrågan och ser till att boken kommer bums, bara det stämmer överens med ovannämnda kriterier. Roligt att du är intresserad av vår utgivning!

 

Sommarkatalog 2020

Nu finns sommarens katalog här! Förväntansfullt ser vi fram emot alla boksläpp med läsupplevelser som Bodil Jönssons nya resonemang om tid i Tid för tillit och trygghet eller Solja Krapu-Kallios varmhjärtade roman Morgondagens post till Vidhäll.

 

Presskit aktuella böcker