Välkommen till vårt pressrum!

Här hittar du all tänkbar information kring våra aktuella böcker och författare. Allt från författarsamtal ute på bibliotek och mässor till kataloger, pressbilder och kommande recensionsdatum.
Brombergs Bokförlag grundades 1975 och har sedan dess gett ut skönlitteratur i världsklass. Utgivningen består av ett trettiotal titlar årligen och omfattar även facklitteratur, barn- och ungdomsböcker. Författarna kommer från många olika språkområden och kulturer. Glädjande är också att förlaget under det senast decenniet även fått möjligheten att ge ut flera goda svenska författare.

 

Årets katalog 2020

Årets utgivning bjuder på några av våra klassiker. Bodil Jönsson skriver om vårt behov av trygghet och tillit. Jonathan Franzen resonerar nyanserat och intelligent om klimatet. Och Augustprisvinnaren Oskar Kroon kommer med en rolig existentiell thriller för de små.

För årets stora överraskning står författaren, poddaren tillika vardagsfilosofen Sigge Eklund. Han skriver om vardagslycka, om det fina i livet som vi bara inte får missa. En bok att bli glad av, en perfekt gåva år 2020.

Till sist, jag rekommenderar varmt årets sommarläsning: Karin Alfredssons efterlängtade nyutgåvor av tre spänningsromaner om läkaren Ellen Elg. Missa inte intelligent spänning när den är som bäst. Skriven av en engagerad författare som berättar något angeläget om kvinnans villkor i världen idag.

Trevlig läsning önskar,
Dorotea

Recensionsexemplar

Är du journalist och recenserar böcker löpande, eller har du ett seriöst instagram-konto med med fokus på litteratur och intresserar dig för en av våra böcker? Fyll i kontaktinformation nedan så ser vi över din förfrågan och ser till att boken kommer bums, bara det stämmer överens med ovannämnda kriterier. Roligt att du är intresserad av vår utgivning!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Brombergs i media